Rejsesikkerhed

Rejsesikkerhed

Pak en tyverisikker taske

PacsafePosted by Jacob H. Larsen Tue, November 07, 2017 09:50:50

Man ærgrer sig rigtigt meget, hvis ens bagage bliver forsinket, når man rejser på ferie. Men det er endnu værre at komme frem og opdage, at nogen har været i ens taske og stjålet ens ting. Her får du gode råd til at pakke en tyverisikker taske.


Heldigvis behøver man normalt ikke gøre rigtig meget for at undgå tyveri. Du skal blot sikre, at det er vanskeligere at stjæle noget fra din kuffert, end det er at gå videre og stjæle noget fra en anden.

Lås på lynlåsene

Når du har pakket kufferten eller tasken, skal du altid låse lynlåsen fast med en hængelås. Det er alt for nemt hurtigt at lyne op og lige se, om der er noget, der er værd at stjæle.


Tyvene skærer tasken op

Tricket med lynlåsen har de fleste efterhånden lært. Derfor har tyvene ofte en kniv med, som hurtigt kan skære tasken op. Vælg derfor en taske, der ikke kan skæres op. Virksomheden Pacsafe har i efterhånden mange år lavet tasker med den form for sikkerhed. De lægger simpelt hen et stålnet ind i stoffet, så det ikke kan skæres op. Hvis der er rem på tasken, lægger de også stålwirer ind, så en hurtig tyv ikke kan skære remmen over og løbe med tasken.


Se et eksempel på sådan en taske her: https://www.neye.dk/rejsetaske-duffelsafe-at100-sort
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.